Somtoday

Voor de vestigingsautorisatie kijkt CumLaude naar de aanstelling in Somtoday. Een gebruiker krijgt de gegevens te zien van de vestigingen die aangegeven staan bij Personeel > [medewerker selecteren] > Aanstelling > onder Vestigingen.

Magister

De CumLaude-beheerder heeft onder Gebruikers instellingen ([Welkom …]↓) de optie Beheer. Op het tabblad Toegang op vestigingen kun je regelen welke gebruikers toegang krijgen tot welke vestigingen.