Ieder scherm in CumLaude kun je eenvoudig zelf opslaan als favoriete pagina. Dit is handig als je schermen of samenstellingen van filters vaker wil gebruiken, bijvoorbeeld om een bepaalde groep leerlingen te volgen. En het is heel eenvoudig: kies in het scherm dat je wil opslaan de gewenste filters en groepeermogelijkheden. Klik vervolgens links in de menubalk op Voeg toe aan favorieten. Je kunt de pagina nu een naam geven en deze opslaan als favoriet. Deze pagina is voortaan met één druk op de knop te bereiken via het favorietenmenu in de linkerzijde van het scherm.

Je kunt zelf een startpagina kiezen. Ga naar het scherm dat je als startpagina wil instellen en druk op de rechtermuisknop. Klik op Stel in als startpagina...

Je ziet voortaan direct deze pagina bij het opstarten van CumLaude.